Actualitat General — 12 juny 2018

El Congrés Europeu de Serveis Socials és l’esdeveniment anual més important organitzat per l’European Social Network, una oportunitat per debatre qüestions estratègiques de l’àmbit de serveis socials, compartir pràctiques i relacionar-se amb professionals d’altres països.

Amb més 25 anys d’història, el Congrés  compta amb l’assistència de més de 500 professionals internacionals de tots els nivells de govern, empreses del sector privat i organitzacions del tercer sector dedicats a l’acció social.

Aquest 26è Congrés s’ha centrat en Invertir, Innovar i Transformar: apoderant persones i comunitats. Una delegació catalana formada per 8 persones, representants de diferents organismes públics de serveis socials i membres de SUMAR (empresa d’Acció Social de Catalunya) hi vam assistir i vam poder escoltar, compartir i debatre al voltant dels temes proposats. Al llarg dels 3 dies vam poder escoltar idees, propostes i projectes diferents, relacionades amb l’apoderament de persones i comunitats. Un intercanvi interessant per repensar el treball que estem fent dia a dia.

 

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *