Actualitat — 21 juliol 2017

Provenen de la població de Souk Tolba, al sud-oest de la regió de Tànger Tetuan Al Hoceimas. Vénen a conèixer experiències de responsabilitat social en l’àmbit de producció de llet i productes làctics.

L’Ajuntament d’Olot ha rebut aquest dijous 20 de juliol al matí la visita d’una delegació del Marroc que aquests dies visita Catalunya a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Són representants de Souk Tolba, població ubicat entre Larache i Cazalquivir, al sud-oest de la regió de Tànger Tetuan Al Hoceimas. La comitiva està encapçalada pel president de la comuna de Souk Tolba, Larbi El Achhab, i compta amb el president de la Unió Al Mohamadi de Cooperatives, Lhoussine El Harrak, el tècnic de la mateixa entitat, Mohammed Merhaoui i Mohammed El Abbouch, coordinador tècnic d’Ahlam, una entitat marroquina que treballa en la provisió de serveis bàsics a la població en risc d’exclusió a la Regió Tànger Tetuan Al Hoceimas. En la seva visita per Catalunya també els acompanya Joan Ribas, responsable d’Àfrica, Mediterrània i Àsia del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La regidora de Cooperació d’Olot, Mercè Traveria, ha explicat que “el motiu de la visita és conèixer experiències de responsabilitat social en l’àmbit de producció de llet i productes làctics i visitar pobles i ciutats de Catalunya on hi ha població d’origen de Souk Tolba”. En la seva estada a la Garrotxa, també visitaran aquesta tarda les instal·lacions de La Fageda. Després d’Olot, es desplaçaran a Figueres i Girona.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *