Bloc — 05 setembre 2017
2017_fdt_destacada

Aquest 2017 és especial pels Almogàvers Garrotxins ja que celebrem el nostre 20è aniversari com a penya. Durant tot l’any hem estat organitzant diversos esdeveniments pels socis i no socis per celebrar-ho.

En aquests moments ens trobem davant d’unes imminents Festes del Tura que emocionen a tothom any rere any i no deixen a ningú indiferent. Ens plau poder aportar el nostre granet de sorra com hem estat fent al llarg d’aquest temps i per això agraïm que per aquest esdeveniment tant sentit pels olotins i les olotines  sempre es compti amb la nostra participació.

Vam gaudir organitzant el campionat d’estirada de corda que vam heretar de penya AOAPIX. Ens encanta passejar amb el nostre gegant, en Clam, i la nostra estimada cercavila entremig dels somriures dels més menuts que tanta alegria ens encomanen pels carrers de la ciutat. El ball mai no s’atura amb els Vandalmogàvers ni la nostra penya quan participem i col·laborem amb el pastor a la Turinada dels Murruts. No oblidem tots els moments passats dins les barraques i no se’ns atura la imaginació a l’hora de dissenyar nous projectes per les nostres actuacions a la batalla de les flors.

Aquest any tenim l’emoció d’estrenar un nou ball d’en Clam passat a cobla que podreu veure al final de la cercavila infantil el divendres dia 8.

Desitgem de tot cor que tingueu unes bones Festes del Tura i convidem a tothom a participar-hi, gaudir-ne i viure-les amb nosaltres.

Almogàvers Garrotxins

Cartell de les Festes del Tura

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *