Actualitat — 20 febrer 2018
visita_postgrau_udG

El passat dissabte 17 de febrer l’alumnat del postgrau en Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona va visitar el Servei de Veïnatge i Convivència del Consorci. Des de fa 6 anys es repeteix aquesta visita amb l’objectiu de conèixer l’experiència i veure de primera mà quines són  les accions que es desenvolupen des del Servei d’Atenció a la Comunitat.

Aquesta és una visita que ajuda a l’alumnat a entendre com es treballa des d’una perspectiva comunitària i com s’afronten els conflictes més enllà del que és la mediació. En aquest sentit, sempre es destaca la manera reflexiva i orientada a les necessitats detectades per afrontar els conflictes des de les múltiples dimensions que en formen part. Per això, es transmet la voluntat del Consorci de comptar amb un Servei d’Atenció a la comunitat que treballa més enllà del conflicte i té com a finalitat última la cohesió social d’Olot i la comarca.

Per abordar els conflictes des de les seves múltiples dimensions, cal mirar-se i veure aquelles coses que funcionen i aquelles que cal canviar o transformar. Aquestes visites anuals ens permeten no només mostrar i explicar què fem, sinó també mirar-nos des d’una nova perspectiva per tal de millorar la nostra intervenció.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *