Actualitat — 10 gener 2018
2018_lgtbi_generic_01

Estratègies d’intervenció per implementar les polítiques públiques LGBTI i contra la discriminació i Formació per a responsables dels Serveis d’Atenció integral. Disseny i desplegament de polítiques LGTBI són dos cursos que l’Àrea per a la Igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI ha organitzat per tal que les persones referents dels ens locals augmentin i millorin els seus coneixements en aquesta matèria, la diversitat sexual i de gènere.

Els objectius han estat aprofundir sobre la discriminació per raó de LGTBIfòbia, conèixer eines i estratègies d’implementació del SAI en els ens locals, dotar d’eines per atendre les persones que s’adrecin al servei i compartir bones pràctiques.

Els continguts que s’han abordat de manera pràctica-reflexiva han estat els indicadors de sospita, la creació de les xarxes SIAD i Joventut, el procediment administratiu sancionador, els delictes d’odi i discriminació, el ciberassetjament, experiències SAI i d’elaboració de diagnosis i plans, el procés identitari, recursos per a les persones trans i la protecció de dades.

Hi han participat més de 20 professionals de la Xarxa que aglutina els diferents SAI que enguany s’han engegat a Catalunya.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *