Actualitat — 28 desembre 2017
2017_jornades_habitatge

L’habitatge és una de les temàtiques del Pla Integral d’Acció de Millora (PIAM) del Nucli Antic impulsat per l’Ajuntament d’Olot i dut a terme per Paisaje Transversal. La rehabilitació, la mobilització d’habitatges buits i els nous models de gestió són les tres línies de treball obtingudes en el diagnòstic participatiu i des de les quals es vol donar resposta.

En el marc d’aquest Pla integral, el passat dia 30 de novembre es va dur a terme a Olot una Jornada d’Habitatge amb l’objectiu de pensar accions i estratègies de rehabilitació, mobilització i gestió
La jornada s’estructurava en tres blocs.

En el primer bloc es van exposar idees i propostes que nodrien el disseny de les accions vinculades a l’habitatge del PIAM i es varen exposar experiències d’altres municipis: Ajuntament de Saragossa i Ajuntament de Barcelona.

El segon bloc va comptar amb un espai de treball intern amb els ponents participants, tècnics municipals, representants polítics i equip redactor del PIAM per tal d’aportar idees i propostes per al disseny de les accions vinculades a l’habitatge del PIAM.

Finalment, en el tercer bloc es va dur a terme un debat ciutadà per plantejar idees aplicables al PIAM en matèria d’habitatge amb la participació dels ponents.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *