Actualitat — 10 gener 2018
2018_xarxa_sai_departament_generic

Una tècnica del Consorci ha participat a la Jornada sobre polítiques LGBTI europees i bones pràctiques per explicar l’itinerari de diversitat sexual i de gènere Identitats imPossibles i la posada en marxa i valoració dels 9 mesos del Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Sexual i de Gènere de la Garrotxa (SAI) i les 29 atencions efectuades fins el moment. També van participar-hi els SAI d’Osona-Vic/Punt de Torelló, Reus, Tarragona, Vilafranca del Penedès i l’Alt Penedès.

Recordem que el SAI és una prestació de servei de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.

I és que recentment, el Departament de Treball Afers Socials i Famílies a través de la Direcció General d’Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya, ha posat en marxa la XARXA de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

Previ a l’exposició de bones pràctiques dels SAI va haber-hi dues conferències: “LGTBI polities in a local context in Europe: opportunities and challenges” a càrrec de la Juul Van Hoof com a coordinadora de la Rainbow cities network; i “Debats i reptes en el desplegament de les polítiques per la diversitat sexual i de gènere a Catalunya” a càrrec del Gerard Coll-Planas com a director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la Universitat de Vic.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *