Actualitat — 03 novembre 2017
2017_logo_garrotxa_resilient

Jornada de Resiliència Territorial

Aquesta jornada, que es durà a terme a Olot el proper dia 8 de novembre, introdueix la resiliència territorial, un concepte que permet afrontar reptes socials, econòmics i ecològics d’una forma creativa i que ajuda a un territori a tenir la capacitat per a suportar pressions i influències externes o locals, reorganitzar-se i aprendre de cara al futur de manera que possibles futures crisis tinguin un efecte mínim sobre el territori, la seva població i el seus recursos.

La resiliència es defineix com la capacitat d’adaptar-nos als canvis. En un moment com l’actual, necessitem agilitat i flexibilitat a l’hora de crear les estratègies institucionals, municipals i organitzacionals més adients. La resiliència aporta un marc multidisciplinar per a analitzar i resoldre les qüestions del dia a dia, innovant estratègies capaces de convertir problemes en oportunitats i fortaleses.

En aquestes Jornades de Resiliència Territorial s’exposaran casos concrets de les comarques de La Garrotxa i la Ribera Alta, per compartir experiències i coneixement. Així mateix, es crearan taules de treball per a indagar sobre el concepte de resiliència territorial i els seus principis bàsics.

Programa i inscripció gratuïta a www.fes.olot.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *