Actualitat — 24 maig 2017
2017_dia_internacional_contra_transfobia_homofobia_bifobia

Amb motiu del Dia Internacional contra Transfòbia, l’Homofòbia i la Bifòbia que es commemora el 17 de maig, el passat dissabte 20 de maig es va programar a Olot un acte per reconèixer i visibilitzar la diversitat sexual, afectiva i de gènere a la ciutat. Les persones assistents, petites i grans, van gaudir del concert de la cantautora Jessica Mellado mentre es pintava un pas de vianants amb els colors de la bandera de l’arc de sant Martí, seguidament es van presentar l’Associació LGTBI TALCOMSOM de la Catalunya Central i les entitats que formen part de la Comissió Unitària 28 de juny de Girona (Grup de Lesbianes de Girona, Front d’Alliberament Gai de Catalunya, Girona Orgullosa i Diversa LGTBI), a més de la revista Colors del Territori.

També es va donar a conèixer el Servei d’Atenció Integral que fa tres mesos s’ha engegat a la Garrotxa i que depen del Servei d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Aquest servei ja ha atès 17 demandes relacionades amb oferir informació i assessorament, recollir incidències i fer accions de prevenció com són la formació i la sensibilització, fins el moment no s’ha rebut ni gestionat cap denuncia.

Per donar-lo a conèixer es va participar també, el passat divendres 19 de maig, al programa Joves i què? d’Olot Televisió, tall que podeu veure a continuació:

Si teniu problemes en la visualització d’aquest vídeo, podeu veure’l des del web d’Olot Televisió.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *