Actualitat — 29 març 2018
gent_web_generica

El passat 23 de març, diversos professionals del Consorci van participar a la II Jornada Formativa organitzada per la Fundació Germina a Santa Coloma de Gramenet.

160 professionals de l’àmbit educatiu, social i sanitari que treballem amb infants i adolescents, van reflexionar al voltant de les preguntes següents:

  • A què ens referim quan parlem de primers indicis?
  • Com podem abordar-los amb la família de forma constructiva?
  • Quines intervencions es poden fer des dels diferents serveis?

Es va comptar amb la participació de Carme Arnau, treballadora social; Oihana Mendiguren, Psicòloga i Psicoterapeuta de la Unitat de Pediatria Social- Hospital Germans Trias i Pujol- Fundació Concepció Juvanteny i la Dra. Carme Tello i Casany, psicòloga clínica, presidenta ACIM, vicepresidenta FAPMI i presidenta IAN-IA, que van fer una exposició d’indicadors de malestar a tenir en compte, externalitzants i internalitzants i van reflexionar sobre la necessitat de mirar, escoltar i pensar abans d’actuar, als infants i adolescents i també a les famílies.

La jornada va finalitzar amb una taula rodona, en base a casos pràctics, formada per professionals de Centre obert, EAIA, CAP i Escola, moderada per Dra. Marta Simó, Pediatre, coordinadora de la Unitat Funcional d’Abús al Menor de l’Hospital de Sant Joan de Déu i responsable de l’atenció als maltractaments.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *