Actualitat General — 30 octubre 2018
portada_trobada_dones

Les Trobades de Dones és un dels projectes que va sortir guanyador en els Pressupostos Participatius d’Olot del 2018.

Aquesta proposta vol reflexionar al voltant del que representa ser dona, del que compartim i del que no, del que ens afecta, del que ens preocupa, del que ens uneix. Es tracta  d’una oportunitat per conèixer altres dones del nostre barri i descobrir diferents punts de vista en un entorn amable. Serà un espai de trobada, per cuidar-se, parlar i sentir.

S’han fet trobades amb la Taula de Gènere de la Garrotxa, l’Associació de dones Alba i veïnes dels diferents barris per tal de concretar la proposta a cada lloc. Es farà una trobada a cada barri (Sant Roc –Pequín, Bonavista i Les Fonts) que tindrà una durada de 3 hores i serà dinamitzada per diferents professionals. Hi haurà un refrigeri en cada sessió.

jornada_dones_Olot

Les jornades de la dona són una de les primeres accions que es porten a terme dels pressupostos participatius d’Olot (la primera van ser les sessions informatives als barris iniciades la setmana passada a Bonavista). Amb 260 vots va ser la segona proposta més votada: la primera va ser el circuit natural Moixina-Pla de Llacs (269 vots). Un total de 772 persones (7,99%) van votat els primers pressupostos participatius d’’Olot, que va obrir la votació el passat 5 de maig i es van tancar el diumenge 20 de maig. 9.662 persones de 16 o més anys van poder escollir les actuacions de millora de la ciutat sorgides en el procés participatiu iniciat a principis d’any.

Cartell Sant Roc i Pequín

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *