Actualitat — 30 octubre 2017
2017_pla_educatiu_entorn_logo

El passat 6 d’octubre a l’Ajuntament, es va reunir el Plenari del Pla Educatiu d’Entorn d’Olot (PEE) per aprovar la memòria del curs 16/17 i aprovar el pla d’actuació del curs 17/18.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta educativa basada en la cooperació dels diferents agents educatius de la comunitat que promou la cohesió social i l’ús de la llengua catalana com a element d’integració, fomentant a la vegada l’educació intercultural. S’adreça a tots els infants i joves i comunitat educativa, amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits.

El PEE d’Olot està promogut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel Consorci d’Acció Social de La Garrotxa, per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure i per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot, i en el Plenari, a banda d’un representant de cada un d’aquests organismes, també hi ha docents en representació dels centres educatius de la ciutat.

Accions com els Tallers d’Estudi Assistit, el Rodajoc, l’OrientOlot, el Nedem, l’Espai Larai i l’Esplai Garbuix formen part del PEE i arriben a TOTS els centres educatius de la ciutat, tant de primària com de secundària.

Font: www.ime.olot.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *