Actualitat — 28 juliol 2017
2016_jornada_bones_practiques_equips_valoracio_discapacitat

El passat 9 de juny es va celebrar la V Jornada de Bones Pràctiques dels equips de valoració CAD i SEVAD (discapacitat i dependència) que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza anualment.

Com cada any, la jornada va tenir dues parts:  la formativa amb caràcter genèric, dirigida a tots els tècnics que formen els equips i la concreta, sobre les bones pràctiques dels equips de valoració.

La part formativa fou a càrrec de l’Anna Esclusa, formadora de la tècnica Basale Stimulation que ens parlà del concepte i dels beneficis de la pràctica. L’estimulació basal com a forma de donar consciència al pacient del seu cos per mitjà del contacte físic.

A la segona part de la jornada vuit equips de valoració de tot el territori exposaren línies de treball que consideren valuoses i tributàries de compartir amb la resta d’equips.

Malgrat que tots els equips valorem amb els mateixos criteris, hi ha certes coses que en el dia a dia fem de forma diferent; la interrelació entre els diferents professionals del nostre àmbit resulta molt interessant per caminar tots cap a una meta comú.

Equips de valoració de la dependència i la discapacitat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *