Actualitat General — 12 juny 2018
26_congres_ssocials

El Congrés Europeu de Serveis Socials és l’esdeveniment anual més important organitzat per l’European Social Network, una oportunitat per debatre qüestions estratègiques de l’àmbit de serveis socials, compartir pràctiques i relacionar-se amb professionals d’altres països.

Amb més 25 anys d’història, el Congrés  compta amb l’assistència de més de 500 professionals internacionals de tots els nivells de govern, empreses del sector privat i organitzacions del tercer sector dedicats a l’acció social.

Aquest 26è Congrés s’ha centrat en Invertir, Innovar i Transformar: apoderant persones i comunitats. Una delegació catalana formada per 8 persones, representants de diferents organismes públics de serveis socials i membres de SUMAR (empresa d’Acció Social de Catalunya) hi vam assistir i vam poder escoltar, compartir i debatre al voltant dels temes proposats. Al llarg dels 3 dies vam poder escoltar idees, propostes i projectes diferents, relacionades amb l’apoderament de persones i comunitats. Un intercanvi interessant per repensar el treball que estem fent dia a dia.

 

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *