Actualitat General — 08 octubre 2018

La jornada corporativa és un dia especial per a totes les persones que treballem al CASG. Seria com dir que celebrem el dia del personal del Consorci. Durant tot el matí ens acompanya una persona que destaca per la seva expertesa en diferents temes: l’ètica, les ganes de créixer personal i professionalment, les habilitats comunicatives…

Ens comparteixen les seves reflexions i ens conviden a reflexionar amb l’objectiu comú de millorar el dia a dia de la nostra feina i emportar-nos, cada una de nosaltres, una mica de tot allò que ens han explicat per aplicar-ho quan treballem.

Aquest any vam tenir la sort de compartir la jornada amb Fernando Fantova, expert, entre altres coses, en l’avaluació de serveis i polítiques socials. Actualment dedicat a la consultoria en els camps de la política, la gestió i la intervenció social.

Fantova ens va posar sobre la taula un seguit de reflexions que van ressonant per la casa i que ens fan qüestionar, per millorar, el serveis socials actuals.

Amb l’afany de fer créixer i ressonar (encara més) les seves reflexions i fer-les arribar a tanta gent com sigui possible Fantova té un bloc personal en el qual, setmanalment, publica algunes d’aquestes reflexions. Us recomanem guardar-lo a la llista de “preferits” i aquesta setmana us el volem compartir des del nostre espai web:

“No deseo ser tratado por el sistema público de servicios sociales como parte de un colectivo”

jornada_corporativa_casg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imatge: jornada corporativa Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Juny 2018

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *