Actualitat General — 28 gener 2019
CantaGran_Olot

Canta Gran és un programa que neix de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2002. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”.

A Olot, podem veure Canta Gran al Teatre Principal cada dos anys. El passat diumenge 27 de gener a la tarda, més de 80 cantaires de quatre corals van omplir l’escenari. En aquesta ocasió la coral del Casal de Gent Gran d’Olot, la coral de l’Antic Hospital Sant Jaume d’Olot, la coral Puigsacalm de Les Preses i la coral Poligala van emocionar al públic amb la llegenda del Comte Arnau. Una cantata musicada per Albert Guinovart i escrita per Joan Lluís Bozzo.

Sota la coordinació i direcció musical de Montserrat Meneses, l’equip de músics de l’auditori i les corals de la Garrotxa van fer un recorregut pel mite del comte Arnau i la seva terrible llegenda tot donant veu als poetes més destacats que l’han forjada.

Canta Gran és un projecte que arriba a Olot de la mà del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Olot.

La valoració tant per part de l’organització com per part de les corals és molt positiva.

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *