Actualitat — 24 agost 2021

Us convidem novament  a participar en una sessió de cinema obert  a la Sala Ca Les Hermanes de Sant Feliu de Pallerols el proper dijous 26 d’agost del 2021 de 19h a 21h.

Seguint la bona experiència que vam tenir amb la projecció del documental al municipi de Maià de Montcal, es tornarà a repetir aquesta sessió en un altre municipi on es troba ubicat un centre on conviuen joves que han migrat sols.

És una acció de sensibilització i d’apropament amb l’objectiu de millorar la convivència i facilitar espais de trobada entre veïns al municipi. Ha estat coordinat entre els dinamitzadors del CASG, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, l’SPE Mas Coll de Dalt i amb la col·laboració activa d’altres professionals de l’agència Talaia i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

18+1 és una sèrie documental de l’Agència Talaia amb la col·laboració de la Directa. Projecte guanyador  dels Premis Carles Rahola 2019, realitzat amb el suport de Girona Acull, el Col·legi de Periodistes, el Consell de Cohesió social de l’Ajuntament de Girona, Dipsalut i la Diputació de Girona.

Olot, la Garrotxa, 24 d’agost de 2021

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *