Actualitat General — 15 gener 2019
pequin_local_nou

 

L’edifici de l’antiga estació del tren d’Olot ha estat, durant anys, el lloc de trobada de l’Associació de Veïns de Pequín. Disposaven d’un espai de reunions, però no d’unes instal·lacions que poguessin acollir activitats. La necessitat de disposar d’un nou equipament per al barri ha estat una de les peticions que l’Associació de Veïns ha fet arribar de forma reiterada a l’Ajuntament i que també s’ha recollit a la primera edició dels pressupostos participatius d’Olot.

Després de buscar un espai que complís amb aquests requisits, Associació i Ajuntament han acordat destinar a aquest ús el local situat a l’avinguda Santa Coloma número 99. Es tracta d’una planta baixa de 280 m2 de superfície on a les properes setmanes començaran les obres per posar-la al dia. La propietat es farà càrrec dels treballs mentre que l’Ajuntament assumirà el cost del lloguer del local (800 euros mensuals), que es preveu que estigui a punt per aquesta primavera.

L’objectiu prioritari de l’Ajuntament és que tots els barris d’Olot disposin d’un local adequat a les activitats que es s’hi fan. El següent pas serà afrontar les necessitats d’altres barris, com l’Hostal del Sol, l’Eixample, el Firal, Desemparats o Les Tries. Es continua treballant per millorar els espais de relació i l’activitat associativa veïnal com a línia estratègica de les polítiques de benestar social en l’àmbit de les necessitats relacionals de les persones.

La Junta de Govern Local d’aquest dijous aprovarà el contracte de lloguer del local que s’ha de convertir en el nou equipament veïnal del barri de Pequín. Situat a la planta baixa del número 99 de l’avinguda Santa Coloma, es convertirà en la nova seu de l’Associació de Veïns.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *