Actualitat — 02 juliol 2021

Aquest any el Consell dels Infants de Mieres ha  tingut molta feina.  Els nens i nenes de del CEIP Finestres que en formen part han hagut de portar a terme el projecte que van decidir per aquest curs 2020 -21 així com les accions que van quedar pendents arrel del confinament del projecte 2019-2020. Els canvis en les  mesures de seguretat que s’han anat modificant al llarg del curs  han permès  fer les dues activitat que varen quedar pendents del curs anterior.

La jinkama de reciclatge a l’escola,  on han pogut aprendre aspectes relacionats amb la gestió de residus o l’impacte mediambiental que aquests suposen per a la vida diària, ha estat la primera.  A més , l’elaboració d’un trencadís a la part de contenidors de l’aparcament del poble ha estat una de les activitats que han tancat el projecte pendent del curs passat i que girava al voltant d’aquesta temàtica. Pel que fa al curs 2020-21 el projecte ha estat totalment diferent.

Des del mes de febrer s’ha treballat amb els infants de tota l’escola per a decidir què hi volien pintar a tres parets del centre. Les obres d’aquest equipament, que van millorar considerablement el seu aspecte i serveis, han estat un dels motors per engrescar als infants a fer aquest projecte de millora de l’espai visible del pati.  Els 40 infants de 3 a 12 anys de Mieres han pogut decidir, dissenyar i acordar amb l’artista urbà Rice Barcelona els temes, els colors i el què volien pintar a cada espai. Després d’uns dies intensos de disseny  i elaboració de plantilles s’ha portat a terme l’activitat. Durant tres matins s’ha desenvolupat aquest projecte educatiu- artístic i els infants han pintat amb esprais de colors, talment com un graffiti, els dibuixos que ells mateixos han estat preparant durant hores. El resultat ha estat molt satisfactori tant per part dels infants com del poble.

Des del més petit al més gran s’ho han passat d’allò més bé creant un graffiti ple de colors que donarà alegria vida  al pati de l’escola. Ara toca gaudir-ne i tancar el consell dels infant d’aquest curs per agafar forces pel proper curs! Us deixem aquest vídeo per a què en pugueu gaudir de tot el procés de construcció del projecte. https://photos.app.goo.gl/Hcoq22khP4QxoPTy7

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *