Actualitat General — 28 maig 2021

Per iniciativa del Servei de Joventut del Consell Comarcal i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa en col·laboració amb els Serveis d’Educació, Joventut, Cultura, Esports i Lleure d’Olot i comarca, s’ha creat una Xarxa d’agents de Bontracte en l’educació no formal de la Garrotxa, que engloba tots els àmbits de l’educació no formal. 

Durant el mes d’abril i maig del 2021 han participat més de 90 persones en les diferents sessions amb agents de l’educació no formal del territori, per tal d’explicar la proposta, contextualitzar el Bontracte, presentar les persones referents dels diferents àmbits i el circuit de detecció i actuació a seguir. 

Es realitzaran també sessions explicatives de la proposta als monitors i monitores dels Casals d’Estiu d’Olot i comarca.

Tota la informació està disponible en els banners de les webs del Consorci, del Consell Comarcal i d’ Educació i Joventut Olot.

Ara més que mai entre tots i totes cal promoure espais de bon tracte, deixar de normalitzar les violències i gestionar els conflictes de manera positiva per caminar cap a una societat diversa amb relacions socials sanes.

En el mateix marc el Consell Esportiu de la Garrotxa ha programat una sessió el proper dilluns 31 de maig (de 19 a 20.30 h, en línia) El bullying i l’esport com a eina de prevenció impartida per Laura Sabaté, directora de la Fundació Barça. Un contingut que, més enllà del futbol i de l’esport, pot ser vàlid i extrapolable a qualsevol àmbit de l’educació, del lleure, de la cultura… amb joves i per a joves.
La ponència és gratuïta i oberta a tothom prèvia inscripció fins a les 14 h del mateix dia a través d’aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ AQUÍ:  https://forms.office.com/r/QaQJ9kKNe2

Per a més informació podeu clicar a l’enllaç següent: 

https://docs.google.com/document/d/1EbZzDenR060Pkaqi2wDkt0qrbqoPQwkHzn1Y1YyV0jo/edit

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.