Bloc General — 02 maig 2019
Autor: Ernest Zacharevic

Autor: Ernest Zacharevic.

Avui 2 de maig, Dia Internacional contra el Bullying, volem aprofitar per explicar-vos el treball de la Taula de Bon Tracte de la Garrotxa. Aquesta, que es reuneix periòdicament des de fa uns mesos, està formada per diferents agents de la comarca com són: el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, l’IME, Garrotxa Jove, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Esports, Salut, Fundació Integra, entre altres; i rep el suport i l’assessorament de l’empresa SEER (Salut i Educació Emocional).

L’objectiu de la Taula de Bon Tracte és elaborar un pla que promocioni la convivència i previngui  la violència, perquè volem que la Garrotxa sigui una comarca respectuosa amb totes les persones, però especialment amb la infància i joves per la seva vulnerabilitat afegida deguda a l’edat.

S’han creat dos grups de treball: un, per elaborar el protocol d’actuació que contempla l’activació d’un circuit de resposta davant dels casos d’assetjament; i l’altre, per definir el pla de convivència que contempla un mapa d’actius de la comarca. És a dir, un mapa que aglutini persones, serveis, entitats o empreses que treballen en la PREVENCIÓ, DETECCIÓ O ACTUACIÓ del Bullying.

És per aquest motiu que ens adrecem a totes les persones que participeu i poseu esforços en promoure el bon tracte i la convivència, així com totes aquelles entitats, projectes, serveis, empreses i professionals que estigueu treballant de manera activa la PREVENCIÓ, DETECCIÓ O ACTUACIÓ envers el bullying, perquè ompliu el formulari i així poder geolocalitzar el vostre servei i que aparegui al mapa d’actius que estem creant.

Moltíssimes gràcies i seguirem treballant conjuntament per una convivència millor cada dia!

Taula de Bon Tracte de La Garrotxa 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *