Actualitat General — 05 març 2020
Foto Carme Sans -2

El passat 25 de febrer varem rebre la visita d’uns estudiants de Primer de Batxillerat de l’Institut  “Colegio Claret ” de Madrid. Varen venir de visita a la nostra comarca aprofitant la seva setmana cultural que fan activitats relacionades amb els drets humans.

Els interessava conèixer com estan organitzats i coordinats els serveis socials a la comarca i més concretament el tema de salut mental, per aquest motiu varem fer la trobada al consorci conjuntament  la treballadora social de la xarxa de salut mental i la directora de serveis del Consorci.

Els hi varem explicar també la ruta d’atenció integrada de les persones amb Condició de Complexitat de salut mental de la Garrotxa. com abordem aquestes situacions i les treballem conjuntament amb atenció primària de salut, serveis socials, salut mental i el CAS ( centre d’atenció a les toxicomanies) i plantegem pràctiques col·laboratives compartides.

L’endemà anaven a fer una visita a la Cooperativa la Fageda i una petita visita turística per la nostra comarca i tornaven a Madrid.

 

Foto Carme Sans -1

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *