Actualitat General — 21 agost 2018
bat2_bona

Durant el trimestre passat es van dur a terme xerrades de conscienciació i coneixement del Servei de Teràpia Ocupacional i Banc d’Ajudes Tècniques.

Van anar a càrrec de les referents del servei a la nostra comarca i es van fer a les àrees bàsiques de la Vall d’en Bas i Vall d’Hostoles, Sant Joan les Fonts, Besalú i Olot.

L’objectiu era donar a conèixer a professionals sanitaris en què consisteix el servei i quines són les ajudes tècniques que es poden oferir des d’aquest servei.

Amb això es vol aconseguir que professionals i equips que atenen a les persones puguin detectar noves situacions susceptibles de derivació així com potenciar al màxim l’acció preventiva en els domicilis i el seguiment en cas necessari.

En relació al servei es valora positivament que durant un ingrés hospitalari es pugui activar abans de l’alta i així facilitar que s’adapti el domicili a les necessitats de la persona i afavorir la continuïtat assistencial. Les famílies agraeixen molt aquesta ajuda.

Durant les xerrades es va reforçar la singularitat del servei perquè no és únicament un servei de lloguer de productes sinó que la terapeuta ocupacional és qui valora les necessitats de la persona en relació a l’entorn on resideix. A més a més es fa entrenament i seguiment de les adaptacions per garantir la idoneïtat del recurs, potenciant l’autonomia de la persona.

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *