El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) és un servei adreçat a les persones i a les famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir de manera adequada les seves necessitats d’alimentació.

El centre funciona des de finals de l’any 2010 gràcies a un acord de col·laboració entre el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG) i Cáritas. A més, compta amb el suport regular de voluntaris que col·laboren de manera desinteressada.

Què ofereix?

Alimentació bàsica per a persones i famílies.

A més, s’organitzen cursos de formació per a les persones beneficiàries: cursos d’alimentació saludable, cursos d’economia domèstica, cursos de cuina, etc.

A qui s’adreça?

A les persones que no disposin dels mitjans econòmics necessaris per atendre les necessitats bàsiques d’alimentació i que estiguin empadronades a un municipi de la comarca de la Garrotxa.

Els tècnics dels Serveis Bàsics d’Atenció Social valoren la situació econòmica i familiar de les persones que ho sol·liciten i determinen la idoneïtat del recurs.

Quin cost té?

Es valora la gratuïtat o una aportació mínima en funció de la situació econòmica de la persona/família.

D’on provenen els aliments?

Els aliments que es distribueixen provenen de les aportacions que fan el CASG, dels excedents d’aliments de la Unió Europea, de les donacions particulars i de les que fan diferents empreses de la comarca.

Vols col·laborar amb el centre?

Les empreses i les persones interessades a col·laborar amb el CDA com a voluntaris, a través d’un donatiu o aportant aliments en espècie, cal que es posin en contacte amb Càritas Garrotxa per rebre més informació.

Com es pot sol·licitar?

Les persones empadronades a Olot han de demanar cita prèvia pel treballador/educador social al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Les persones empadronades a la resta de municipis de la Garrotxa han de demanar cita prèvia pel treballador/educador social al seu municipi. Podeu consultar les dades de contacte aquí.

[divider top=”0″]

Sol·licitud de cita prèvia

[divider top=”0″]

MÉS INFORMACIÓ
Consorci d’Acció Social de la Garrotxa
Plaça del Palau, 8. Olot
Telèfon: 972 266 644
casg@casg.cat

Càritas Garrotxa
Ronda dels Paraires, 1
17800 Olot
Tel. 972 27 28 40
Fax 972 26 13 43
garrotxa@caritasgirona.cat


Contacta amb nosaltres … 

Comparteix

(0) Readers Comments

Comments are closed.