Accessibilitat

L’any 2016 es va crear la Comissió d’Accessibilitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la finalitat de vetllar per una atenció inclusiva que garanteixi la màxima autonomia de tota la ciutadania i la no discriminació de les persones amb discapacitat o amb necessitats específiques que acudeixin als serveis de l’ens.

A continuació podeu trobar informació relacionada amb qüestions d’accessibilitat a la seu del Consorci (Plaça Palau, 8 d’Olot).

[spoiler title=”Aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda” open=”0″ style=”2″]

Si us desplaceu en cotxe particular i disposeu de la targeta d’aparcament per a discapacitats, podeu aparcar en qualsevol zona destinada a càrrega i descàrrega o en zona blava. A part, podeu trobar diversos aparcaments habilitats per a persones amb mobilitat reduïda prop de la seu del Consorci (veure mapa aparcament):

Carrer Sant Miquel

Es troba justament davant de l’edifici baixant el carrer Sant Miquel (veure imatge). Trucant prèviament al 972266644, el personal del Consorci us obrirà la porta que es troba just davant d’aquest aparcament (fletxa verda) per tal de poder pujar amb ascensor i evitar el pendent del carrer per entrar per la porta principal.

Plaça de la Lliça

Es troba a la Plaça de la Lliça, just a l’inici de l’Avinguda Bisaroques. Cal entrar per sota de l’edifici de pisos (de color groc) que es troba justament davant del lateral del Consorci i accedir a la Plaça de la Lliça (veure imatge).

Plaça Palau (a 100 m del Consorci)

Es troba a la plaça per l’altre costat del Consorci, justament davant del Passeig de la Muralla i a l’inici del Carrer Llosa.

Carrer Sant Maurici (a 250 m del Consorci)

S’hi accedeix des de l’Avinguda Onze de Setembre i l’aparcament es troba just a dalt de tot del carrer.

Font de les imatges: www.google.cat/maps

[/spoiler]

[spoiler title=”Desplaçament des de l’estació d’autobusos” open=”0″ style=”2″]

Per arribar al Consorci recomanem passar per davant de la parada de taxis direcció cap a l’Avinguda Onze de Setembre. En arribar a la cruïlla del Carrer Santa Magdalena, creuar la Plaça Santa Magdalena per agafar el passadís que porta a la Plaça de la Lliça. Després, passar pel pas sota l’edifici de pisos (de color groc) on trobareu el pas de vianants per creuar el carrer i arribar al Consorci.

[/spoiler]

[spoiler title=”Lavabo adaptat” open=”0″ style=”2″]

El Consorci disposa d’un lavabo (WC) adaptat a persones amb mobilitat física reduïda a cada nivell (pis) de l’edifici.

[/spoiler]

Per formular una queixa, suggeriment o qualsevol altra tràmit podeu fer-ho des d’aquí.