Salutació

Us donem la benvinguda al web del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, on podreu trobar tota la informació sobre els serveis socials públics a disposició dels ciutadans o ciutadanes de la Garrotxa.

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa treballen per garantir els drets socials i les necessitats bàsiques de les persones a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG).

El CASG va néixer l’any 1997 amb el compromís d’impulsar les polítiques socials a la Garrotxa i donar resposta a les realitats socials de la ciutadania de la comarca, cada vegada més canviants i diverses. Cada cop els reptes en l’àmbit social són més importants, i per aquesta raó des del CASG treballem coordinadament amb els ajuntaments de la comarca, amb altres administracions i organismes públics i amb entitats privades col·laboradores. Per assolir els nostres objectius, fomentem la innovació i el desenvolupament de nous projectes i prioritzem l’aplicació de polítiques públiques adaptades a la nostra realitat concreta, per proporcionar el màxim benestar els nostres usuaris i a la societat en general.

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ofereix la cura i els suports necessaris perquè les persones siguin autònomes en el desenvolupament de la seva vida i en la integració i vinculació en el seu entorn familiar i comunitari. Totes aquestes intervencions s’emmarquen en el foment de la convivència i la cohesió social a la Garrotxa.

Seguim construint, entre tots, una societat millor i un futur just per a tothom.