Actualitat General — 20 març 2023

L’equip que porta a terme el projecte prevenció amb famílies, hem iniciat un cicle de xerrades amb la finalitat de poder acostar la població als diversos serveis de la ciutat.

Aquestes xerrades estan a destinades a tota la ciutadania. Aquest dimarts vàrem començar el cicle amb la Xerrada que van dur a terme els professionals del SOC, ens varen explicar el funcionament del SOC, tals com certificats de professionalitat, orientació i seguiment d’un professional, CV…, a la segona part de la xerrada ens varen explicar la RGC (renda garantida de ciutadania), requisits, qui hi pot tenir accés, documentació…, i amb l’opció de poder fer preguntes les persones assistents.

Aquest cicle de xerrades es duen a terme al Casal Marià de 9:30 a 11:00 h. En aquests moments tenim preparades les següents xerrades:

Dia 28 de març: Oficina local d’Habitatge

https://www.canva.com/design/DAFcaPM7c0s/NwMFvJx57ljpINBMvQybog/view?utm_content=DAFcaPM7c0s&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Dia 25 d’abril: Consell comarcal https://www.canva.com/design/DAFchMToyD4/PDuElhf9lUyGfxcXZMNEQw/watch?utm_content=DAFchMToyD4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Estem treballant per poder oferir altres xerrades de temàtiques diverses, com pobresa energètica, beques menajdor, casal estiu.., anirem informant.

La difusió d’aquestes xerrades es fa a través de les xarxes socials, i professionals referents del CASG.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *