Actualitat — 13 març 2023

Olot compta des de fa anys amb el Servei Integral de Suport a l’Associacionisme, el SISA, que té per objectiu acompanyar les entitats i el teixit associatiu de la ciutat per potenciar una ciutat i societat més compromesa i cohesionada. D’aquesta manera, des del SISA es recullen les necessitats de les entitats i la seva veu a través de la Taula SISA d’Olot; òrgan format per 15 persones del teixit associatiu de la ciutat i que s’encarreguen de marcar les línies mestres en aquest àmbit i els projectes a engegar.

Seguint amb el Pla de Formació establert l’any passat, s’han tornat a programar dues sessions formatives amb l’objectiu de solucionar dubtes sobre com es poden sol·licitar les subvencions i solucionar dubtes sobre les bases, documents necessaris, etc. En concret, s’ha previst portar a terme les formacions el dimarts 14 de març a les 19:15 i el dijous 16 de març a les 11h  a la seu del SISA situada al Casal Cívic i Comunitari d’Olot (C. Bisbe Lorenzana, 2); on les persones que hi assisteixin podran aprendre els passos telemàtics necessaris per gestionar la tramitació d’aquestes ajudes.

És necessari que les persones interessades puguin inscriure’s a la formació a través d’aquest  enllaç https://forms.gle/h8VNhXbpcrrCoZm6Ao bé a través del correu electrònic entitatsgarrotxa@ccasg.cat . Us recordem que també us podeu dirigir al Punt de Voluntariat i Suport a Entitats situat al C. Bisbe Lorenzana, 2 – a la planta baixa del Casal Cívic – i el dimarts de 16 a 20 h i els dijous de 10 a 13 h.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *