Actualitat — 28 setembre 2022

Us convidem a tots i totes a participar activament en la propera jornada de la DIVERSITAT i la CONVIVÈNCIA que es farà el proper dissabte 1 d’Octubre a Sant Feliu de Pallerols.

L’equip de dinamització cívica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, conjuntament amb l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Garrotxa Jove, Consell esportiu de la Garrotxa, Suara Cooperativa, han organitzat un seguit d’activitats de diferent índole (esportiu, cultural, lúdic, gastronòmic…), que pretenen afavorir espais de trobada, de convivència en els qual poder gaudir tots junts, des dels més petits als més grans, de la riquesa veïnal i la diversitat present al nostre territori.

Donem les gracies especialment al Casal de la Gent Gran Sant Marc, al Centre de Serveis per a la Gent Gran La Salut i al Grup de Dones de Sant Feliu de Pallerols, per la seva col·laboració i implicació en l’organització de la jornada.

Veniu a gaudir, a jugar i a compartir!

Com veïns i veïnes de la Garrotxa us convidem a gaudir d’aquesta jornada.

Programa de la Jornada de Diversitat i Convivència

Les activitats de la jornada es celebraran al matí a la Pista poliesportiva de Sant Feliu i a la tarda la resta d’activitats és portaran a terme a l’interior i exterior de Ca Les Hermanes.

Al matí: PISTA POLIESPORTIVA

  • De 10:00 a 14:00h. Torneig BASKETBALL 3×3. El torneig estarà supervisat especialment des del Consell Esportiu i hi seran presents àrbitres i tutors de joc.

Si voleu participar al Torneig de Bàsquet, podeu inscriure-us com equips amb un màxim 6 jugadors/jugadores (pels canvis) a partir dels 16 anys. Al cartell hi ha un QR que dirigeix a un formulari d’inscripció però també es pot realitzar clicant a sobre del següent enllaç.

Si vols jugar però no tens equip t’esperem igualment… ho important es voler participar.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ TORNEIG BÀSQUET 3X3

 

A la tarda: CA LES HERMANES

  • De 16:30 a 18:00h. Jocs de Taula: parxís, dominó. QUINA (Premis i diversió)
  • De 18:00 a 20:00h. CINE FÒRUM. Pel·lícula MEDITERRÁNEO.
  • A partir de les 20:00h. Mostra gastronòmica.

Totes les activitats són gratuïtes i són obertes a tots i totes i des dels més petits als més grans. Us hi esperem!!

CONVIDAR-vos a SER-HI i a JUGAR!

Els nostres contactes per poder donar resposta a qualsevol dubte 699 801 530.

atacuri@casg.cat ; bzamora@casg.cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.