Actualitat — 27 setembre 2017
2017_mercat_conversa_1_jornada

El passat dilluns 25 de setembre va ser el tret de sortida del Mercat de Conversa i Proximitat: Fem veïnatge que s’ha organitzat des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Ajuntament d’Olot, UdG (Facultat d’educació i psicologia) i amb la col·laboració de Roba Amiga.

La importància de les converses per generar relacions o destacar el paper de la ciutat com a espai de trobada i on les paraules prenen rellevància, van ser els principals aspectes que es varen estar comentant aquell dia. Primer amb la xerrada d’en Manuel Delgado i en Joan Canimas a la plaça nova del Carrer Sant Ferriol, on apostaven per recuperar el carrer com a espai de construcció, i de trobada entres les persones. Després a la sala d’espera de l’ambulatori, amb la Begoña Roman parlant de que cal apostar per ciutats que cuiden, posant damunt de la taula el fet que una societat que no parla del dolor, té un problema.

Aquesta és la primera vegada que s’organitza un mercat on es pretén posar en valor la conversa, i per això el divendres 29 de setembre tornaran a haver-hi converses repartides per el centre de la ciutat, i animem a tots i totes els veïns i veïnes de la ciutat a #regalemconversa. Què es pot fer? És tan fàcil com anar al carrer Sant Rafel d’Olot a regalar conversa, o baixar una cadira al carrer i conversar amb veïns i veïnes.

2017_mercat_conversa_1_jornada_1_2

Publicacions relacionades:

Ràdio Olot
Olot Televisió
El Punt Avui

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *