Actualitat General — 22 octubre 2021

El festival amb consciència social Entranyes és una de les actuacions que s’organitzen des del Consell de barri de Sant Miquel i les Tries en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) del barri. Un festival que es durà a terme al barri de Sant Miquel els dies 22, 23 i 24 d’octubre.

Entranyes és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb veïns i veïnes espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat des del Consell de Barri de Sant Miquel i Les Tries d’Olot i que pretén ser un festival per a tots els olotins i olotines. S’emmarca en una de les accions del PIAM del barri com una clara aposta per articular espais de diàleg i reflexió a través d’accions culturals i socials.

Aquest any el festival arriba a la seva tercera edició i consta d’un total de 6 actuacions que es podran veure a diferents espais de Sant Miquel: el casal de barri, l’espai Bufadors i la plaça de Sant Miquel. El canvi climàtic, el racisme, el refugi i les migracions seran els principals temes sobre els quals es reflexionarà aquest cap de setmana. Sis actuacions que versen sobre la nostra realitat social diària i que es podran veure gratuïtament durant tot el cap de setmana.

Aquest cicle de teatre social l’ha organitzat el grup de Hastalas Teatre i Andruxai amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’AV de Sant Miquel.

Una proposta per la qual continuen apostant els veïns i veïnes del barri amb l’objectiu d’augmentar les activitats culturals al barri i de fer de Sant Miquel Les Tries uns barris més actius i participatius.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.