Actualitat General — 28 març 2024

El dia 30 de març és el Dia Internacional de les treballadores de la Llar i les Cures, una oportunitat important per a reconèixer la tasca essencial que exerceixen aquestes treballadores en les nostres comunitats. La seva dedicació i compromís són fonamentals per al benestar de les nostres famílies i el funcionament de les nostres llars. 

Des de la plataforma E-Cures de comarques gironines s’ha organitzat un acte a Girona per celebrar aquesta data. 

Es farà el proper dissabte 6 d’abril a les 15h al Parc del Migdia de Girona, durant la celebració hi ha programades diferents activitats per a destacar la importància d’aquest sector i per a reflexionar sobre els desafiaments que afronten les empleades de la llar i les cures i que sigui el reflex d’un compromís compartit amb la dignitat i els drets de persones del sector per contribuir a l’impuls de polítiques públiques més inclusives i equitatives.

Hi haurà parlaments, música, espais d’informació, etc. 

S’han fet autocars des dels diferents municipis que s’han fet formacions per poder anar a celebrar-ho conjuntament a Girona. 

Des d’Olot s’han fet ja 4 formacions de cures i s’ha convidat a totes les persones participants que s’han organitzat per anar-hi.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *