Actualitat General — 05 agost 2021

Des del 28 de juny fins al 13 d’agost, 60 nens i nenes de 6 a 16 anys, de la ciutat, han pogut gaudir d’un estiu lúdic, especial i diferent a través d’activitats de lleure.

Durant aquests dies s’ho han pogut passar molt bé desenvolupant la seva part més artística fent murals, tallers i tenyint samarretes. També han pogut refrescar-se de la calor d’estiu amb remullades, jocs d’aigua, piscina i fins i tot els adolescents han anat a la platja. Diferents grups han pogut tenir l’experiència de sentir amb la seva pròpia pell com es viu tenint una discapacitat, gràcies al Grup Mifas.

També s’han seguit treballant els valors del lleure com la convivència, el companyerisme, el cooperativisme, el treball en equip, la responsabilitat, el compromís, l’autonomia i la cohesió de grup. Sense deixar de banda els hàbits d’estudi i el reforç escolar per tal de donar suport als infants a les tasques que se’ls hi han encomanat des de l’escola.
Però sobretot s’ha treballat per tal que els nens i nenes del Larai poguessin gaudir d’un estiu ben divertit i especial, amb els seus companys i companyes.

Acabades les activitats d’estiu i després d’un curs marcat per la pandèmia, el Larai fa una pausa fins al setembre.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *