Actualitat General — 22 gener 2019

El 2016 Olot va gaudir del primer itinerari pels drets civils: Identitats imPossibles, una proposta per reflexionar sobre la diversitat sexual i de gènere que aglutinava més de 20 activitats organitzades entre les àrees de Cultura i Acció Social. Com a resultat de l’itinerari, el febrer del 2017, l’Ajuntament d’Olot es va sumar a la Xarxa de Municipis LGBTI de Catalunya i es va engegar el Servei d’Atenció Integral a la Diversitat Afectiva (SAI).

A dia d’avui el SAI ha fet 66 atencions (29 el 2017 i 37 el 2018) desglossades en: 5 atencions informatives , 19 consultes, 3 assessoraments, 4 gestions de tràmits, 9 incidències, 1 acompanyament terapèutic, 12 accions de difusió i sensibilització, 12 formacions i 1 denúncia.

Per seguir-hi treballant, aquest febrer de 2019, s’iniciarà una diagnosi per conèixer quina és la situació de les persones LGTB a la comarca, què s’està fent a nivell associatiu o de polítiques públiques. Els resultats d’aquesta diagnosi serviran per definir quines han de ser les línies a seguir i actuacions futures en matèria de diversitat sexual i de gènere a la Garrotxa.

Aquesta diagnosi es farà des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb l’acompanyament de la Universitat de Girona. És imprescindible la participació de la població i és per això que es crearà un grup de treball format per unes 20-25 persones, plural, d’edats, orígens, identitats i trajectòries vitals que vulguin implicar-s’hi i puguin comprometre’s a participar a les 10 sessions que es faran al llarg d’aquest any.

Podeu consultar el programa aquí.

Per més informació i per formar part d’aquest grup contacteu amb el sai@casg.cat al telèfon 679698447.

Pots descarregar la imatge i fer-ho córrer per les xarxes aquí.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *