Actualitat Consorci — 22 octubre 2021

La campanya contra les violències de gènere finalitzarà les activitats culturals aquest diumenge la seva segona edició a Olot amb un espectacle per reflexionar sobre el rol de la dona a la ficció. Un grup de més de 20 dones representen sobre l’escenari la diversitat de les dones, sovint invisibilitzada, especialment a la ficció: dones de totes les edats, d’orígens culturals diversos, dones trans*, en diferents moments vitals que es mostraran unides en aquesta guerra diària per aconseguir un món més igualitari.
Ritos de amor y guerra és un espectacle fresc i divertit que aquest diumenge 24 d’octubre es podrà veure a les 6 de la tarda a la sala el Torín, de manera gratuïta i sense necessitat de reserva prèvia.

Amb aquesta activitat s’arriba al tram final de la campanya comarcal que ha constat d’un cicle de 16 activitats culturals de diferents formats a diferents municipis de la comarca i que ens han fet reflexionar sobre els estereotips de gènere, temes LGTBI, homofòbia, assetjament, masclisme… Les propostes han sigut del tot diverses i s’hi ha pogut veure des de titelles, conta contes, monòlegs, teatre…

A més d’aquestes activitats, la campanya ha anat desenvolupant activitats paral·leles, com una formació adreçada a les entitats que treballen temes de gènere de la comarca. Les mateixes entitats s’han organitzat per conèixer-se millor i establir contactes amb l’objectiu de sumar en l’objectiu de fer una Garrotxa cada vegada més justa, igualitària, diversa i lliure. La formació serà aquest dissabte 23 d’octubre a la tarda a la sala de l’arxiu municipal. El cicle formatiu continuarà aquesta tardor amb formacions a equips tècnics de les administracions públiques i finalitzarà amb formacions als equips polítics de La Garrotxa.

Aquesta campanya està finançada a través del Pacto de Estado contra la violència de género del Ministerio de Igualdad i s’organitza des dels 21 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la coordinació i seguiment de Lo Relacional.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *