Actualitat General — 26 juny 2019

El creatiu gironí Jofre Oliveras (1989) és l’autor d’una nova intervenció urbana a Olot, en el marc de les accions de caire artístic previstes en el pla integral d’accions de millora (PIAM) del barri de Sant Miquel. Oliveras ha convertit una façana cega de l’edifici del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa en un “cel” on “volen” ocells de tots colors. Les peces són petites escultures que es mostren separades de la paret, circumstància que ajuda a donar sensació que estan suspeses a l’aire.

“Orgull de barri”

La iniciativa té l’objectiu de convertir en atractiu artístic les façanes o portals de garatges per donar color als barris, fer ressaltar la seva singularitat i, en definitiva, crear orgull de barri, segons van dir els responsables municipals quan van presentar el projecte. Es calcula que les creacions resistiran entre set i deu anys. Es preveu que s’organitzin itineraris per visitar aquests espais.

Font i per a més informació: http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1625090-art-urba-a-la-seu-d-accio-social-d-olot.html

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *