La societat actual és diversa i acceptar, respectar i reconèixer aquesta diversitat és la única forma de garantir una societat cohesionada i una bona convivència entre tota la ciutadania. La diversitat, a més de ser una realitat, també és un dret a la nostra societat.

Des del Consorci, conjuntament amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i l’Ajuntament d’Olot es treballa  per tal que la diversitat sigui reconeguda a la ciutat impulsant el coneixement dels drets civils.

Aquest treball es centra en els drets de primera generació (Drets Civils i Polítics). Aquests drets es focalitzen en la protecció de les llibertats personals i per això defensen la igualtat davant la llei de tota persona independentment del seu gènere, cultura, creença, preferència sexual o funcionalitat.

Són precisament aquests cinc conceptes sobre els quals es treballa des del servei:

  • Diversitat sexual
  • Diversitat de creences
  • Diversitat funcional
  • Diversitat cultural
  • Equitat de gènere
Què ofereix aquest servei?

Tallers per a les escoles i instituts de la comarca: sessions que s’ofereixen a través del Dossier de recursos educatius de l’Institut Municipal d’Educació per crear espais de refelexió i discussió grupal a través de la proposta d’activitats dinàmiques on l’alumnat serà el principal protagonista. Es pretén contribuir a desenvolupar una postura personal crítica i activa que eviti situacions d’abús o discriminació en un sentit ampli.

A qui s’adreça?

A totes les persones de la comarca de La Garrotxa.

[divider top=”0″]

MÉS INFORMACIÓ
Consorci d’Acció Social de la Garrotxa
Plaça del Palau, 8. Olot
Telèfon: 972 266 644
casg@casg.cat

Contacta amb nosaltres … 

Comparteix

(0) Readers Comments

Comments are closed.