Actualitat General — 04 abril 2021

Trans* és un terme general que fa referència a un munt d’identitats dins l’espectre de la identitat de gènere.

La iniciativa d’aquesta diada va néixer de la mà de l’activista trans* estatunidenca Rachel Crandall l’any 2009 com a reacció per les poques diades festives LGBTI+, ja que fins aleshores l’única commemoració que es coneixia era el Dia Internacional de la Memòria Transsexual, que recordava a les persones trans* víctimes de crims d’odi, però no es reconeixia ni celebrava la visibilitat dels membres vius d’aquesta comunitat.

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal, se sumen en aquesta iniciativa per seguir reivindicant els drets i la igualtat de les persones trans*, perseverant en la lluita contra qualsevol tipus de discriminació que aquest col·lectiu pugui patir.

L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal donen suport a la idea que les realitats trans* estiguin cada dia més presents en tots els àmbits de la vida; reconeixent, atenent, sensibilitzant i en aquesta ocasió celebrant el Dia de la Visibilitat Trans*.

Enguany l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal incorporen aquesta diada dins el calendari de jornades commemoratives LGTBI+ i amb més força que mai davant la necessitat d’aprovació d’una Llei Estatal per a la Igualtat Plena de les Persones Trans*.

Des del SAI Garrotxa us animem a celebrar a través de les xarxes socials les diferents formes d’estimar, ser, sentir i expressar-se perquè la Garrotxa ha sigut, és i serà sempre diversa.

 #GarrotxaDiversa #SAIGarrotxa #LGTBIGarrotxa #visibilitattans #jornadalgbti #cnlgbti #seraley

“M’agrada el color…” from Fora de Quadre on Vimeo.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *