Actualitat — 15 novembre 2022

El Gran Recapte del Aliments és una campanya clau per als Bancs dels Aliments. Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any.

Enguany se celebrarà la 14ª edició i és necessari un cop més la participació activa del voluntariat

Els dies 25 i 26 de novembre  a diferents supermercats i establiments d’Olot es farà la campanya principal.

Del 25 de novembre al 6 de desembre donacions monetàries a la línea de caixa dels establiments i al web www.granrecapte.com

Si estàs interessat/da en participar els dies 25 i 26 fent voluntariat als supermercats pots inscriure’t en aquest enllaç https://gr.bancdelsalimentsgirona.org/. Aqui trobaràs els establiments i els torns disponibles

Les tasques del voluntariat seran informar a les persones que entrin a l’establiment de com poden participar al Gran Recapte a través de donatius monetaris a les caixes o bé al nñumero de bizum del Banc dels Aliments de Girona.

El Gran Recapte 2021 va recollir a Catalunya més de 3.653.752 € que van ser traduïts a aliments gràcies a les més de 8 mil persones voluntàries presents a més de 3.000 punts de recollida. Esperem poder comptar amb la participació de moltes persones de la comarca i superar els donatius que cada cop són més necessaris Més informació : entitatsgarrotxa@casg.cat  o 682404396 ( Marta Teixidó )

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *