Actualitat General — 14 abril 2020
Amb el #confinament ens adonem de lo propers que estan els nostres habitatges. Vivim en entorns on conviuen moltes persones amb poc espai, amb habitatges pràcticament enganxats l’un a l’altre. Fins i tot, hi ha rumors que diuen que algunes persones escolten totes les converses de qui viu al seu costat. Ho escolten tot, tot. Però tot! 
 
#tucomhofas #silenciconfinat
 
Els sorolls formen part de la vida quotidiana. Aquests dies ens movem i seguim amb la nostra vida, la vida genera sorolls, ara però a dintre de casa.  Pensem en el veïnat  Fa setmanes que estem a casa i constantment ens recomanen que ens hem de moure, fer activitats, cantar, sortir a aplaudir, posar cançons, etc. Pensar en el veïnat és un aspecte cabdal en el nostre dia a dia. Ara més que mai pren sentit  la dita:  més val un veí o veïna a la porta que família a Mallorca . No podem estar permanentment en silenci, però intentem posar creativitat i pensar en l’altra persona . Cuideu-vos! Ara ens toca entendre els malestars i ser comprensives.
 
Com pots participar de la campanya? comparteix #tucomhofas #tucomhoportes #silenciconfinat #femveïnatge i etiqueta’ns al Twitter, Facebook o Instagram. Fes un post o una story

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.