Actualitat Consorci — 17 octubre 2021

Dilluns 18 d’octubre de 19h a 21h farem la darrera projecció del documental 18+1 a Santa Pau al centre cívic el Centre.

Amb aquesta acció es vol sensibilitzar i apropar als veïns i les veïnes del municipi de Santa Pau perquè coneguin la realitat que es troben els joves que migren sols. Es realitzarà a través d’un format de cinema gratuït per garantir que sigui una jornada oberta a tothom.

En aquesta jornada es veurà el documental 18+1 dirigit per l’Agència Talaia i s’obrirà un col·loqui posterior amb la col·laboració de diferents joves que han migrat sols i que actualment treballen a les brigades del poble a través de la subvenció de Treball i Formació per a Joves Tutelats i Ex-tutelats del SOC. També amb la participació de diferents referents de pisos i centres de la comarca d’atenció i acompanyament per a joves que han migrat sols i membres de la Brigada del municipi per explicar l’experiència d’incorporar aquests joves al seu equip.

Per arribar a aquest punt, s’ha fet un treball conjunt amb l’ajuntament de Santa Pau, els dinamitzadors del CASG, el servei de joventut del Consell Comarcal i l’Agència Talaia.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *