Actualitat General — 08 abril 2019

A quasi una setantena d’olotins i garrotxins d’edats, cultures, sexes, estudis, gèneres, capacitats diverses, religions i/o situacions personals i laborals diferents els ha unit una mateixa motivació, un mateix interès, el d’ajudar, colze a colze, amb la dedicació d’unes hores del seu temps, a facilitar el tret de sortida de la Trailwalker Girona 2019 d’Oxfam Intermón que, com cada any, ha tingut lloc al recinte del Pavelló Firal d’Olot.

Tot i que la sortida va ser dissabte 6 d’abril a les 9 del matí, divendres a la tarda i fins les 11 de la nit i dissabte de les 7 del matí fins després de la sortida, aquestes motivades, altruistes i solidàries persones van estar rebent els equips de caminants i corredors de la marxa i col·laborant en el control d’acreditacions,  la verificació de dades, el lliurament de fitxes, material i dorsals, el control de l’aparcament i el control de cruïlles. En aquests dos últims casos,  juntament amb els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d’Olot. 

Un compromís d’unes hores d’una ciutadania desinteressades que ha ajudat indirectament a apropar l’aigua a milers de persones en situació de pobresa. Això farà que aquestes persones, de més de 90 països de tot el món, no hagin de perdre el seu temps fent milers de quilòmetres a l’any per anar a buscar aigua sinó que, en canvi, el puguin invertir en la seva educació, el seu treball, la seva família, els seus interessos… i puguin construir-se un futur digne i sense pobresa.

Totes aquestes persones han col·laborat en aquest esdeveniment arrel de la crida, gestió i organització que s’ha fet des del Punt de Voluntariat de la Garrotxa – SISA (Servei Integral de Suport a l’Associacionisme).

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *