Actualitat — 07 juny 2024

«Connecta’t al català i més», és un espai facilitat per l’Escola Malagrida i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa en el qual, a través de l’aprenentatge del català s’aborden diferents temes generals. L’objectiu és que les participants aprenguin i perdin la vergonya de parlar el català i alhora, vehicular converses que generin vincles i permetin treballar sobre aspectes importants tant de l’entorn escolar com de la vida quotidiana.

Ens hem trobat cada dimecres a l’Escola Malagrida,  de 15 a 16.30h, i cada sessió ha anat configurant el grup, creant un espai de confiança on s’han abordat temes com: l’escola, recursos de la ciutat, festes (Nadal, castanyada, carnestoltes, St. Jordi,etc), acompanyament als infants en situacions de pèrdua, beques, colònies escolars, gènere, etc. Tot això s’ha dut a terme mitjançant diferents dinàmiques com: tallers d’informàtica, jocs de taula, role playing, conversa, etc.

Per acabar el curs, les participants van proposar fer una sortida totes juntes, i es va valorar molt positiu possibilitar aquest espai.  Així, el dia 28 de maig vam anar a Banyoles a passar el dia, vam fer un volt pel costat de l’estany, una visita al poblat neolític de la Draga i finalment un dinar en el que cada participant va portar alguna cosa de menjar i vam compartir i gaudir d’un espai distès i amb la millor companyia. 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *