Actualitat General — 05 agost 2021

Una vegada més es posa en marxa la crida de voluntariat per les Festes del Tura.

Aquest any, tot i les restriccions, es faran activitats com la ballada de gegants, el concert d’havaneres i altres actes familiars, culturals i musicals tant característics de la ciutat. Els escenaris per a fer aquest actes seran tres : la plaça Major, la plaça de Braus i el Parc Nou.

Com ve essent habitual des del 2016 la col·laboració ciutadana és important per donar suport a l’organització i el desenvolupament d’aquest actes. És per això que des del SISA ( Servei d’Informació i Suport a l’Associacionisme – Punt de Voluntariat) fem una crida per a totes aquelles persones interessades en participar de manera voluntària en aquestes festes.

Del 4 al 8 de setembre es podrà donar un cop de mà en diferents espais i horaris que queden recollits en aquets formulari https://forms.gle/jG6UqMM75T6PBr9ZA. Les inscripcions només es poden fer a través d’aquesta via.  Per més informació us podeu dirigir a entitatsgarrotxa@casg.cat .

Amb totes aquelles persones que s’hagin inscrit es farà una reunió a principis de setembre per acabar de fer les explicacions pertinents. Agrair per avançat la bona predisposició de la ciutadania d’Olot a col·laborar en actes de ciutat i esperant poder-nos veure i conèixer per les Festes del Tura 2021.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *