Actualitat — 02 juliol 2021

Fa unes setmanes una vintena de persones varen participar al curs d’iniciació al  voluntariat que es va portar a terme a Olot. Aquest curs organitzat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i impartit per la Fundació Esplai Girona s’emmarca dins dels cursos que la Generalitat ofereix com a pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya.

Aquestes persones van poder aprendre aspecte bàsics el voluntariat com són: quins drets i deures tenen les persones voluntàries, què es considera voluntariat i què no, quines tipologies de voluntariat hi ha, quins límits s’han de tenir en compte o com es poden concretar les tasques voluntàries. Durant un cap de setmana les dinàmiques fetes van possibilitar parlar de tots aquests aspectes així com establir un vincle entre les persones participants. Més enllà de la formació es van compartir estones de riure, de coneixement, de compartir experiències i de gaudi.

Finalitzada la darrera sessió es va explicar als participants que Olot compta amb un munt d’entitats formades per equips de voluntaris i que a més la ciutat compta amb un Punt de Voluntariat. Aquest punt està  ubicat al carrer Lorenzana, 11  ( dins el casal cívic) i  és un punt d’informació, assessorament i captació per a totes aquelles persones o entitats interessades en el voluntariat. El punt està obert els dimarts de 16h a 19h i els dijous de 10 a 13h. En aquests moments cal cita prèvia al telèfon: 681394318.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *