Actualitat Consorci — 13 maig 2021
El 8è Congrés Nacional de la Gent Gran (8è CNGG) va ser convocat pel conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani ,a través de la Direcció General de Famílies i de les direccions dels Serveis Territorials, dona suport al CGGCat en la preparació del 8è CNGG.

El Congrés es va plantejar amb una estructura dividida en 3 fases:
• Precongressual: des de la convocatòria (desembre 2018) fins a l’acte congressual;

• Congressual: acte central del Congrés, el 25 d’octubre de 2019, a Sant Fruitós del Bages;

• Postcongressual: des de l’acte congressual i fins a la convocatòria del proper congrés.

Actualment ens trobem immersos en la fase postcongressual, que se centra en la difusió dels documents del Congrés aprovats en l’acte congressual. Tant el Manifest com les ponències seran lliurats a les administracions, institucions i entitats competents per poder actuar sobre les línies indicades pel Congrés.
Aquesta setmana, els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa i representats dels diferents casals de la gent gran de la comarca s’han reunit amb representants de l’Oficina de la Gent Gran Activa de la Generalitat de Catalunya per conèixer l’evolució i el compliment de les accions que s’estan duent a terme. Aquestes accions tenen la voluntat de donar compliment als acords que s’han assolit al Congrés i que han de marcar l’agenda política en l’àmbit de les persones gran fins al proper congrés, previst per a 2023.

Per fer aquest seguiment, s’ha dissenyat un formulari que permetrà establir les accions prioritàries que les persones de cada territori considerin més oportunes per tal d’impulsar, demanar, promoure i fer el seguiment d’aquestes actuacions posteriorment,
tant a nivell nacional com territorial.

Aquest formulari es pot contestar tant a títol individual com conjuntament, amb les persones que formin part d’entitats, de consells consultius de gent gran, etc. A més, el formulari de la fase postcongressual és obert a rebre les respostes de tota la ciutadania, independentment de la seva edat. Així, tothom qui vulgui podrà participar en aquesta fase del Congrés.

Podeu accedir al formulari mitjançant aquest enllaç:
https://ls315.gabinetceres.com/index.php/178356?lang=cat

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *