Actualitat General — 15 octubre 2020

Perquè davant la incertesa i els canvis constants que vivim aquest any, també hi ha propostes per enfortir els nostres llaços socials, un dels motors del nostre festival.

Entranyes és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb les veïnes i els veïns, espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat en les entranyes del Barri de Sant Miquel d’Olot, un barri en moviment constant i que afronta amb determinació els seus moments difícils, un barri resilient i amb propostes.

Aquest any, en la segona edició, ENTRANYES Festival de Teatre Social i la MOSTRA QUAESTIO de cinema i pensament, s’uneixen al barri de Sant Miquel d’Olot per REMOURE LES FRONTERES.

Remourem aquelles Fronteres que limiten Territoris fisicament, sovint de manera cruel i injusta. I remourem també les que construeixen murs i barreres en les relacions socials i personals. Són Fronteres invisibles que ens poden rodejar i limitar allà on vivim, en allò que pensem, o amb qui ens relacionem. Fronteres que volem esborrar amb una construcció col·lectiva i mitjançant l’art i la cultura com a eines de transformació social.

Així doncs, al barri de Sant Miquel acollirem actuacions de vàries companyies teatrals i projeccions de cinema durant els caps de setmana dels 17-18 i 24, 25 d’octubre en diversos espais a l’aire lliure del barri, que volem posar al centre i reivindicar com espais que trenquin fronteres (Moli de Can Climent, Pl. Ermesenda, Pl Bufadors, espai Esportiu i Casal de barri).

Comptem amb tu per remoure fronteres!!!

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *