Actualitat — 16 juliol 2013

16/07/2013 | Aquesta setmana s’ha celebrat la darrera trobada del Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot abans de les vacances d’agost; al mes de setembre es reprendran les trobades mensuals i el pla de treball, que s’ha elaborat recentment, per donar vida a tot un seguit de propostes, algunes d’elles ja fa temps que s’organitzen.

Algunes d’elles són les visites de les escoles als centres de culte, la col·laboració en el gran recapte d’aliments, etc. D’altres, però, són una novetat i es duran a terme per primer cop el curs vinent: la participació a la Fira d’Entitats de la ciutat, l’elaboració d’un butlletí, etc.

A més, com que fa anys es van fer jornades de portes obertes i van ser un èxit també es planteja de fer novament visites guiades als diferents centres de culte de la ciutat. Alhora, també s’ha previst elaborar un mapa de les religions d’Olot i preparar una formació sobre diversitat religiosa adreçada tant a professionals del món de l’educació i personal de l’administració com a la ciutadania en general que n’estigui interessada.

El Grup de Diàleg Interreligiós d’Olot va iniciar ara fa 5 anys la seva activitat i, des de llavors, les diferents confessions que el conformen han mantingut una relació fluïda.

Cal recordar que els objectius del grup són fer activitats conjuntes, conèixer millor les altres religions i insistir més en els punts que tenen en comú, que són molts, i no pas en les diferències.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *