Actualitat General — 27 maig 2019
foto ucm

El dimarts 7 de maig, Olot va acollir l’arribada de la tercera etapa de la Ultra Clean Marathon. Es tracta d’un acte organitzat conjuntament per la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”. Té com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

La tercera etapa de l’Ultra Clean Marathon és la primera etapa que es va fer corrent -les dues primeres van ser en bici i les dues últimes en caiac- i es va completar els 40 quilòmetres que separen Ripoll d’Olot.

L’etapa va acabar al Firalet d’Olot on entitats, particulars i escoles de la ciutat com la Creu Roja de la Garrotxa, l’Institut de La Coma i l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa acompanyats de veïnes i veïns del barri de St Miquel també varen fer una acció de neteja. Cal destacar que durant l’etapa es van trobar les zones boscoses molt netes i els trams propers a les carreteres especialment bruts. Al llarg de l’etapa es van recollir 60 quilos de residus (19 kgs d’envasos, 4,5 kgs de vidre i 36,5 kgs d’altres tipologies).

L’etapa 4 de l’Ultra Clean Marathon va sortir d’Olot en direcció a Girona.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *