Actualitat — 03 octubre 2019
Entranyes

Acabades les festes del barri de Sant Miquel d’Olot i celebrat el 75é aniversari del seu Ball Pla, ara el barri s’endinsa en la conscienciació social amb el primer Festival de teatre social anomenat Entranyes.

S’emmarca en una de les accions del PIAM ( Pla Integral d’Accions de Millora) del barri. El passat mes de juny el Consell de barri de St. Miquel va fer una clara aposta per articular espais de diàleg i reflexió a través d’accions culturals i socials.

Al llarg de quatre dissabtes consecutius del mes d’octubre, el Casal de barri de Sant Miquel obrirà les seves portes per oferir quatre obres de teatre social. És una aposta per potenciar la comunicació i generar ponts de diàleg, de coneixement i de inclusió. Es una invitació a la reflexió sobre la realitat social diària: Violència de gènere, masclisme, racisme,identitat, relacions de poder, manipulació mediàtica (fakenews), …

Amb aquestes quatre obres de diferents companyies, farem emergir a través de la participació i el debat el poder del teatre social amb un enfoc lúdic i creatiu.

Aquest cicle de teatre social l’ha organitzat, el grup de Hastalas Teatre i Andruxai amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’AAVV de Sant Miquel.

Us animem a descobrir el poder transformador del Teatre Social!

Per cert, l’entrada als espectacles és lliure 😉

Per a més informació, podeu descarregar el cartell del festival i la sinopsis de les obres que us adjuntem a continuació: 

 

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *